-A +A

FORRETNINGSOMRÅDER


Norsk Elkrafts forretning er i dag opdelt i tre kerneområde - vi stræber efter at blive din leverandør af de laveste energi-omkostninger.

El-prisaftaler

Med over 20 års erfaring på det nordiske marked er vi måske en af de bedste elhandelsselskaber, når det kommer til at finde den helt rigtige elaftale.

Vi har stor indsigt i elmarkedet og overvåger løbende de faktorer, som kan påvirke prisudviklingen, og har derfor de optimale forudsætninger for at handle el på vegne af virksomhederne.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens branche, og de udfordringer, som kunden står overfor både på kort og lang sigt. Hvad enten kunden ønsker at få en høj forudsigelighed i elprisen eller udnytte de mange udsving, som forekommer i markedsprisen.

Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer helt præcis til virksomheden behov med afsæt i individuelle analyser som bygger på dine forbrugsmønstre.

Administration

For mange virksomheder kan det være en bekostelig affære og kræver unødig mange ressourcer at få et godt overblik over sine el-regninger. Har du eksempelvis husket at kontrollere alle net-tariffer? Eller - hvor meget kan fratrækkes af el-afgiften?

Norsk Elkraft tilbyder sine kunder at outsource deres administration helt eller delvist, og derved opnår vores kunder en væsentlig besparelser rent tidsmæssigt.

Der er tale om en avanceret administration og kontrol af alle virksomhedens elindkøb og distributionsomkostninger (herunder net-tariffen) således der er et kvalificeret tjek af virksomhedens afregninger med afsæt i forbrug, tariffer og distributions-abonnement.

Alt dette kan samles meget overskueligt i en faktureringsrapporten med specifikke fakturainformationer - udarbejdet i samarbejde med kunden og vi har talrige eksempler på, at vi finder fejl på kundens el-regning

Energirapporten

Norsk Elkraft tilbyder alle sine kunder en Energirapport med henblik på at skabe et fælles dybere kendskab og muliggør at vi kan sænke udgifterne igennem et reduceret energibehov eller alternative energirigtige indsatser.

Norsk Elkraft Danmark tilbyder en række pakkeløsninger indenfor området Energieffektivisering, og bistår gerne kunderne med forskellige værktøjer til styring og måling af deres energiforbrug samt køber og sælger tilhørende energibesparelser til gavn for kunden.