Energirådgivning

Kunnskap som kutter kostnader.

Kunder hos Elkraft har adgang til vores egen afdeling med energirådgivere, bestående af civilingeniører, ingeniører og tekniske specialister. Elkraft vil gerne hjælpe din virksomhed med at reducere energiomkostningerne.

Hos mange af vores kunder opdager vi betydelige besparelser. Prisen for strøm, eller det der kaldes nettariffen, ændrer sig døgnet rundt. Der kan være store prisforskelle fra time til time – nogle gange kan tariffen være dobbelt så høj fra fx kl. 9 til 10! Så er dine daglige rutiner ikke fastlåst til bestemte tidspunkter, kan der være store besparelser ved at være en smule fleksibel og flytte produktionen en time frem eller tilbage. Vi hjælper dig selvfølgelig med at få et overblik over både muligheder og besparelser.

Udover energibesparelser tilbydes der også ydelser indenfor fakturering og fordeling af omkostninger. Vi kan bistå med blandt andet samlefakturaer, forbrugsanalyser, energieffektiviseringsrapporter og kortlægning af fejl på målere eller andre installationer. Leverancen fra Elkraft indeholder et energiovervågningssystem (EOS), der giver fuld kontrol over elforbruget. Vores rådgiverteam bistår også med energimærkning af bygninger og tilbyder hjælp til energieffektiviseringer i jeres lokaler.

Elregningen består af en hel masse poster, der fordeler sig på afgifter til staten og til elleverandøren, gebyrer til forsyningsselskabet og abonnementer og tariffer til det lokale netselskab. Selvom det kan virke uoverskueligt, kan vi glæde dig med, at du selv har mulighed for at påvirke flere af posterne. Vi fortæller gerne mere om hvordan og hjælper dig med at få et overblik over både muligheder og besparelser – og med at forstå din elregning punkt for punkt.