Key Account Manager og Account Manager til Søborg og Vejle

Key Account manager -- Beskrivelse

Motiveres du af at blive målt på dine resultater? Har du erfaring fra Energisektoren eller el-branchen? Vil du være en aktiv del af den grønne omstilling?

Vi vil forsat gerne bidrage til den grønne omstilling og hjælpe vores kunder til at reducere deres el-forbrug. Vi søger derfor efter vores næste kollegaer, som vil være med på rejsen.

Norsk Elkraft Danmark A/S er en veletableret virksomhed på det danske el-marked. Med os som el-leverandør og samarbejdspartner opnår nordiske virksomheder de bedste løsninger. Vi er en del af en Nordisk koncern der beskæftiger godt 100 ansatte med afdelinger placeret i Danmark, Finland, Norge og Sverige. I Danmark er vi ca. 20 ansatte, og vi har kontor i Søborg og Vejle.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Salg af el, porteføljeprodukter og energirapporter
  • Opbygge og vedligeholde egen kundeportefølje
  • Styring af egen pipeline og leads
  • Planlægning af egen arbejdsdags med fokus på resultater og mål

Dine kompetencer og kvalifikationer

  • Relevant erfaring med B2B salg A-Z og rådgivning
  • Uddannelse indenfor salg og markedsføring
  • Evner at styre alle aktiviteter på egne kunder og er fortrolig med at arbejde i CRM systemer
  • Besidder gode kommunikative evner og det falder dig let at ”åbne døre”

Det er et krav du har et gyldigt kørekort B og egen bil.

Om du indtræder som Key Account Manager eller Account Manager vil være afhængig af din erfaring fra energisektoren og el-branchen.

Vi tilbyder

Vi har fokus på, at du udfordres fagligt og har udviklingsmuligheder. Vi tilbyder sundhedssikring og pensionspakke samt fitnessordning. Løn, herunder provision og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Du får stor indsigt i og viden om en sektor der skal bidrage til den grønne omstilling og bæredygtighed.

Du vil indgå i et kompetent team, hvor sparring og coaching indgår som en naturlig del af hverdagen og der er gode muligheder for dig der kan og vil.

Yderligere information og ansøgningsfrist

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef i Salg-Øst Mette Mahmoud på telefon 27 73 84 29, Salgschef i Salg-Vest Mikael Bach på telefon 27 73 84 26 eller HR- og Porteføljekonsulent Ri Kofod på telefon 27 73 84 24.

Vi indkalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. I din ansøgning må du gerne angive om du søger til teamet i Søborg eller Vejle. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
Ansøg her.