Spørgsmål til fakturering -- Beskrivelse

Spørgsmål & svar til fakturering

Kan jeg få e-fakturering, faktura via e-mail eller i XML-format?

Vi kan tilbyde faktura via e-mail i pdf-format. Send venligst en anmodning til vores kundecernter (mail) med en mail-adresse hvor denne ønskes modtaget. Vi tilbyder i øjeblikket ikke e-fakturering PDD, men der vil komme på et senere tidspunkt.

Hvad består nettariffen af på fakturaen?

Nettariffen består af flere dele som elforbrug, forbrugsafgifter og et fastbeløb. Næsten halvdelen af nettariffen består af offentlige afgifter. Den anden halvdel går til at dække netværksdistributørens omkostninger ved levering af strøm aftageradressen samt vedligeholdelse af netværket.

Virksomheden har fået sendt en faktura på nettarif direkte - bør det ikke gå igennem Norsk Elkraft Danmark A/S først?

Vi afregner jer både elforbruget og nettariffen. Vi gennemgå opgørelsen af nettariffen og afstemmer om den er korrekt. Det hele afregnes på en samlet faktura. Dersom I har modtaget en faktura direkte fra netværksdistributøren skal dette indberettes til os straks og vi vil tage hånd om dette.

Vi har betalt a conto, men måleren udløber i perioden - hvad skal vi gøre med regningen?

Ved opsigelse bliver ubetalte fakturaer tilbageført og I vil efterfølgende modtage en endelig slutopgørelse. Hvis I har betalt a konto for en længere periode end aftagermåleren skal være aktiv, vil dette blive modregnet i slutopgørelsen.