-A +A

Nyhedsbrev - fra Norsk Elkraft Danmark

Med dette nyhedsbrev vil vi give en kort status på elmarkedet, tillade at fejre vores eget 25 års jubilæum – og i den sammenhæng fortælle om en helt unik Energirapport.

El-markedet
Vi har den seneste tid set et meget stærkt elmarked. De antydninger af stigninger, vi nævnte i seneste nyhedsbrev, har udmøntet sig i opadgående priser. Især spotmarkedet har ligget på et højere niveau, end vi ellers har set de seneste år. Vi vurderer, at det - for de af vores kunder der ligger på spotaftaler - kan være fornuftigt at overveje om en del af kWh-volumen måske skal fastlåses. Dette er en mulighed på langt de fleste af vores produkter. Vil du høre nærmere om disse muligheder, så skriv gerne til salg@norskelkraft.dk og vi vil derefter kontakte dig.

Energirapport
I år er det 25 år siden, at Elkraft startede op på det norske elmarked. Virksomheden er nu repræsenteret i hele Norden, og arbejder dagligt for at leve op til ambitionen om, at være den bedste el-leverandør til alle Nordens virksomheder. For at leve op til denne ambition, har det altid været vores målsætning, at bringe værdiskabelse til vores kunder – en værdiskabelse der rækker udover leverancen af en rigtigt prissat kWh. Derfor har vi i anledning af vores 25 års jubilæum udarbejdet en for elbranchen unik Energirapport. Energirapporten har netop jeres virksomhed i fokus og giver ikke alene et enkelt og overskueligt overblik over elforbruget, men sammenligner også jeres elforbrug med andre kunder i samme branche. Dette giver mulighed for at evaluere jeres elforbrug i forhold til branchens standarder. Derudover sætter Energirapporten også fokus på potentielle fejlbehæftede opkrævninger fra netselskaberne. Dette sker ved hjælp af dataanalyser, hvilket er afgørende nyt på det danske elmarked. Dette er et område, der gemmer på potentielle meget store besparelser for vores kunder. Såfremt du ønsker at se et eksempel på et af de værdiskabende værktøjer der præsenteres i Energirapporten så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt gerne din sælger i Norsk Elkraft Danmark A/S eller vores tekniske afdeling på teknik@norskelkraft.dk, hvis I ønsker at høre nærmere om ovenstående eller ønsker en mere specifik gennemgang af Energirapporten og dens besparende konklusioner.

Med venlig hilsen og rigtig god sommer
Norsk Elkraft Danmark A/S
Casper Flodager, Adm. Direktør