-A +A

Nyhedsbrev 2 kvartal 2019 - fra Norsk Elkraft Danmark A/S


El-markedet lige nu
Med dette informationsbrev vil vi give en status på det nuværende elmarked, og fortælle om én af vores kunders bevæggrunde for at vælge grøn strøm.
Elmarkedet lige nu
Som forudsagt, i seneste informationsbrev så kom indledningen af 2019 til at minde meget om afslutningen af 2018, men den seneste tid - især i løbet af marts måned - har markedet været præget af forhold, der understøtter faldende elpriser. En forholdsvis mild vinter, og lange perioder med nedbørsmængder over normalen har medvirket til at reducere underskuddet på den hydrologiske balance, hvilket påvirker prisdannelsen i nedadgående retning.

KLIMANEUTRALITET I 2050
Regeringslederne i Danmark, Sverige, Norge og Finland har modtaget et brev fra den nordisk energibranche. Budskabet i brevet er klart: De nordiske regeringsledere skal presse på for, at EU sætter et mål om klimaneutralitet senest i 2050. Det er sendt i forbindelse med et EU-topmøde i marts måned. Et møde som endte uden en frist for, hvornår EU skal være klimaneutralt. Udover klimaneutralitet i 2050 skriver den nordiske energibranche, at EU bør hæve sine klimamål for 2030 og accelerere elektrificeringen (Kilde: Dansk Energi). Modstand fra en række østlande og ikke mindst Tyskland angives af flere iagttagere som den væsentligste årsag til, at stats- og regeringscheferne ikke kunne blive enige om et 2050-mål.
GRØN STRØM
Dette informationsbrev udvalgte grønne kunde er System Frugt A/S, der er en anerkendt leverandør af naturlige produkter under mærket Earth Control, som er tørrede frugt, bær, nødder og kerner. System Frugt A/S tilskynder forbrugerne at lave grønnere valg til maden. Ikke kun fordi det smager godt, men også fordi en naturlig grøn livsstil er sund for os, bedre for miljøet og reducerer CO2 udledningen. Kim Juhl Jørgensen - Salgs- og Marketingdirektør hos System Frugt A/S - angiver, at målet med at købe grøn strøm hos Norsk Elkraft Danmark, er at sætte en yderligere streg under, at System Frugt A/S ønsker at være en grønnere, sundere og mere bæredygtig virksomhed. Kim Juhl Jørgensen udtaler: ”Skiftet til Grøn Strøm er foregået gnidningsfrit og uden fordringer - hvortil jeg kun kan opfordre andre virksomheder til at gøre det samme”. HVIS DU VIL VIDE MERE…
Har I spørgsmål til dette informationsbrev, til elmarkedet generelt eller til jeres aftale med os, så hører vi meget gerne fra jer. I er altid velkomne til at kontakte jeres sælger direkte, og ellers træffes vi altid på kundeservice@norskelkraft.dk. På denne mail modtager vi også meget gerne informationer om ændringer i jeres kontaktinformation, det være sig e-mails, adresser, telefonnr. etc. Selvom vi er et elhandelsselskab, så opfordrer vi altid vores kunder til at spare på energien, selvfølgelig ikke ene og alene fordi dette er økonomisk sund fornuft, men også fordi det har en miljømæssig positiv effekt.


Med venlig hilsen
Norsk Elkraft Danmark A/S
Casper Flodager, Adm. Direktør