Energisyn -- Beskrivelse

Energistrategi - et langsigtet arbejde om at opnå energibesparelser

Energibesparelser i erhvervslivet handler ikke kun om at gennemføre tekniske foranstaltninger, men I lige så høj grad et spørgsmål om at arbejde med energispørgsmål på et strategisk niveau.

Det betyder reelt, at virksomheden skal etablere en energiansvarlig funktion i sin organisationen, som sætter mål og handling bagved til at opnå forbedringer, indføre nye processer til måling og overvågning af energiforbruget, samt styre energisystemer til vurdering af selskabet energisituation, og hvorledes det kan optimeres yderligere.

Er virksomhedens organisation parat til at tage det næste skridt i strategippyramiden, men endnu har et behov for yderligere støtte, vil Norsk Elkraft Danmark A/S kunne bistå processen med at udvikle værktøjer og sikre tranformationen, som kræves for at kunne tage stilling til energispørgsmål på en struktureret og effektiv måde.

Herefter vil virksomheden selv være i stand til at kunne overtage kontrollen, overvåge og reducere sine energiomkostninger fremadrettet.

Book din Key Account Manager allerede idag til at komme og fortælle mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle en strategi til at opnå langvarige energibesparelser.