Elektronisk dataudvikling - EDI -- Beskrivelse

Det elektroniske posthus

Flere virksomheder benytter sig allerede af elektronisk filhåndtering til at mindske omkostninger og forbedre serviceringsniveauet. Elektronisk filhåndtering går ud på at scanne alle papirbaserede dokumenter, og bearbejder oplysningerne digitalt og herefter overfører dem til det relevante dokumentstyringssystem. Herved spares tid rutineprægede administrative opgaver og frigøre ressourcer i virksomheden.

Norsk Elkraft Danmark A/S er selv med på denne elektroniske udvikling og kan tilbyde sine kunder at genere en fil som indeholder alle betalingsoplysninger. Elektronisk filhåndtering forudsætter at kunden selv har mulighed for at håndtere og læse en eB2B fil eller har en tredjepart som kan bistå med denne del af opgaven.

Norsk Elkraft Danmark A/S bruger selv it-firmaet Logiq i Norge som sin tredjepart til håndtering af elektronisk fakturering, og de kan ligeledes være behjælpelig med at udarbejde filer i det format en kunde evt. måtte ønske.

Ønsker virksomheden at tilmelde sig elektronisk filhåndtering eller få yderligere information herom kontakt venligst vores kundecenter.